Doprava za 1 € nad 80,00 €

Môj nákupný košík

je prázdny

tooltip after the triger
tooltip after the triger

Ochrana osobných údajov

V Studio Moderna s.r.o. (ďalej len „prevádzkovateľ“) si vážime Vaše súkromie, preto budú Vaše údaje vždy starostlivo strážené. Ako prevádzkovateľ internetových stránok značiek Topshop, Dormeo, Delimano, LiveActive, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark, Club 5 (ďalej „internetová stránka“), všetkých jej častí a podstránok, sme za účelom ochrany osobných údajov našich zákazníkov (ďalej len „dotknutá osoba“) spracovali tieto Zásady ochrany osobných údajov.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb, ktorým poskytuje služby a tovary. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť bezpečnosť osobných údajov Dotknutých osôb. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb v rozsahu titul, meno, priezvisko, adresa doručenia objednávky, e-mailová adresa, dátum narodenia, telefónne číslo za účelom dodávky objednaného tovaru, realizácie vernostného a narodeninového programu, vykonávanie štatisticko-analytických štúdií a pre marketingové účely spoločnosti v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Udelenie súhlasu

Vyjadrujem súhlas, aby spoločnosť STUDIO MODERNA s.r.o., Košická 49, 821 08 Bratislava, IČO: 35709596, IČ DPH: SK2020249715, zapísaná v OR súdu: Okresný súd Bratislava I., vložka číslo: 13917/B, spracúvala moje vyššie uvedené osobné údaje za účelom dodávky objednaného tovaru, realizácie vernostného a narodeninového programu, vykonávania štatisticko–analytických štúdií a pre marketingové účely spoločnosti v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú a som si vedomý/á toho, že ho môžem kedykoľvek písomne odvolať.

Súhlasím s poskytovaním reklamných a iných ponúk prostredníctvom elektronických komunikácií v súlade so zákonom č. 147/2001 Z.z. o reklame a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a so zákonom č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú a som si vedomý/á toho, že ho môžem kedykoľvek písomne odvolať.

Odvolanie súhlasu

Súhlas so spracovaním, uchovávaním, zaznamenaním, prepracovaním alebo zmenou a používaním Vašich osobných údajov je platný až do jeho odvolania. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať.

Tí, ktorí nesúhlasia so spracovaním osobných údajov na účely marketingových aktivít a s tým, aby ich spoločnosť Studio Moderna s.r.o. oslovovala alebo zasielala prostredníctvom e-mailu, telefónnym kontaktom obchodné ponuky a novinky, sa môžu na nás obrátiť na nižšie uvedenom telefónnom čísle, poštovej adrese alebo elektronicky.

V prípade nahlásenia aktualizácie Vašich osobných údajov sa môžete s nami spojiť na nižšie uvedených kontaktoch:

Kontakt

Telefónne číslo: 02/59 220 750
Adresa: STUDIO MODERNA s.r.o., Košická 49, 821 08 Bratislava
Email: zakaznicke.centrum@studio-moderna.com
Prostredníctvom internetovej stránky: kliknite SEM pre prechod na stránku s odhlásením.

Automaticky zaznamenávané informácie (údaje neosobného charakteru)

Pri vstupe na naše internetové stránky sa automaticky zaznamenávajú všeobecné informácie neosobného charakteru (použitý internetový prehliadač, počet návštev, priemerný čas strávený na stránke, prezerané stránky). Tieto informácie sa používajú na zisťovanie toho, ako naša stránka oslovuje a na zlepšovanie jej obsahu a funkčnosti. Vaše údaje sa ďalej nespracovávajú, ani sa neodovzdávajú tretím stranám.

Cookies

Cookies sú malé súbory, ktoré sa dočasne ukladajú na Vašom pevnom disku, umožňujúce našej stránke, aby spoznala Váš počítač pri ďalšej návšteve internetovej stránky spoločnosti Studio Moderna. Spoločnosť Studio Moderna používa cookies výlučne na získavanie informácií týkajúcich sa používania našej internetovej stránky a nie sú osobného charakteru.

Poskytovanie osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Osobné informácie nezdieľame s inými spoločnosťami, organizáciami a jednotlivcami mimo spoločnosti STUDIO MODERNA s.r.o.

Zabezpečenie informácií

STUDIO MODERNA s.r.o. prikladá veľkú dôležitosť ochrane osobných údajov a intenzívne pracuje na tom aby užívatelia internetových stránok boli chránení pred neoprávneným prístupom, zmenou alebo zničením informácií, ktoré uchovávame a spracúvame.

  • Dbáme na odbornú, technickú, organizačnú a personálnu spôsobilosť zhromažďovania, ukladania a spracúvania informácií vrátane opatrení fyzického zabezpečenia, aby sme sa zabezpečili pred neoprávneným prístupom do systémov.
  • Prístup k osobným údajom majú len oprávnení zamestnanci poučení o spôsobe spracúvania informácií.
  • Naše služby pri Vašom nákupe sú šifrované protokolom SSL.

Aktualizované dňa 26.5.2014